dijous, 9 d’octubre del 2014

Carmen Marsal, Fotografia Gastronòmica Deliciosa!

En l'anterior post et descobria una interessant revista digital, NUTRE magazin, i avui desgranaré una miqueta més et presentaré a Carmen Marsal, podríem dir que el 50% del projecte de la revista. 
La Carmen sempre ha estat una entusiasta de la fotografia i a més, sent emoció pels colors dels aliments, les formes, les textures... Des de fa aproximadament tres anys es dedica professionalment a això,a fotografiar aliments. La Carmen creu, i jo també estic d'acord amb ella, que treballar en allò que t'agrada és el lloc on un pot donar i aportar el millor d'ell mateix. 
Carmen Marsal fotografia gastronòmica ofereix solucions als seus clients en temes de fotografies per a revistes, llibres, per webs, catàlegs, per hosteleria, tríptics i fulletons, cartells, imatges per establiments, comerços, etc. 

M'explica que una altra de les coses que més li demanen són les fotografies de receptes, el client li dóna les receptes i els ofereix la fotografia amb retoc i amb un servei d'elaboració de la recepta si és necessari. També em diu que el més important és parlar amb el client i donar-li el serve i resposta a aquelles necessitats que tingui en cada moment.
Com a objectius i idees de futur, vol continuar donant un bon servei als clients i acabar de construir  la seva pàgina web per pujar-hi tot l'estoc de fotografies que té i que els clients puguin escollir des de la pàgina. A llarg termini, com a projecte propi, li agradaria fer un llibre, molt bona idea! :) 
Així que ara ja ho saps, si necessites una persona que faci fotos a les teves receptes, que et resolgui qualsevol dels problemes que de vegades tenim (jo per exemple tinc una botiga online, sé el que és haver de fer tantes fotos...), pots consultar el seu lloc online o escriure-li un correu electrònic. Una gran professional que sens dubte no et fallarà! 

I fins aquí aquest post! Queden poc més de 24h pel super Cap de Setmana Creatiu i et recordo que encara queda alguna plaça lliure! Últims llocs!
Si vols rebre informació sobre propers caps de setmana creatius...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada