dimarts, 14 d’octubre del 2014

Post Escapada, i coneixem a Ara Proximitat i a Subias Art

Ja ha passat!!! tantes setmanes de preparació per dur a terme l'Escapada Creativa i en un tres i no res ja s'ha acabat. Et diré que ha sigut una experiència magnífica!!!! i mentre redacto la crònica amb moltes fotos perquè vegis com va anar tot, et deixo amb unes quantes empresetes més col-laboradores que han fet possible que aquest cap de setmana inoblidable hagi estat possible. 

Avui concretament et parlaré d'algunes botigues molt interessants que podem trobar a Lleida ciutat, moltes d'elles també venen per internet, o sigui que, siguis d'on siguis te'n pots beneficiar ;)
Ara Proximitat és una botiga oberta fa poc més d'un any de la mà de dos sòcis, el més visible és el David. L'empresa neix amb l'objectiu d'acostar productors i consumidors de les nostres terres. D'aquesta manera ofereixen productes de proximitat de les Terres de Ponent i també ecològics. Volen ser una alternativa més als sistemes convencionals de comercialització perquè es valori la feina dels petits productors i també poder reduir les cadenes d'intermediaris i les distàncies de transport.
Ara Proximitat està creant un espai de distribució d'un gran nombre de productes frescos locals, de qualitat, artesanals i ecològics i et porta les comandes a casa!  D'aquesta manera cada setmana actualitzen el seu web amb tota l'oferta de productes que els van arribant a la botiga i així poder fer les comandes a través de la pàgina, també es poden fer per telèfon o en persona. Els dimarts i els divendres són els dies que Ara Proximitat prepara els cabassos amb els productes acabats de collir i venir-los a buscar a la botiga o rebre'ls a casa, t'ho porta el David!
A la botiga hi pots trobar una gran varietat de productes, des de melmelades, enciams, pasta integral, xocolata, farina, mel, conserves, llet fresca,fruita, iogurts, formatges, postres, codonyat, crema d'avellanes, condiments i infusions, bolets, arròs, pa, magdalenes... i un gran etcètera! 
Estigues atent@ a la seva botiga online, jo m'he subscrit a la newsletter així rebo tota la informació del que van incorporant (a més, és molt divertida!), si vols també els pots seguir per Facebook, Twitter o anar-los a veure un dia! els pots trobar al carrer Dr. Combelles 48 de Lleida, al fons, fons del carrer, que de vegades el cartell no es veu prou bé ;) horari dilluns a divendres de 9:30h a 14h i de 16:30h a 20:30h. I també els dissabtes de 9:30h a 13.30h.També hi pots contactar trucant al 973 238 646. Val molt la pena anar-hi, la botiga és molt xula i segur que trobes alguna cosa que t'agrada, a més, és consum al nostre territori i amb productes de qualitat i beneficiosos per la nostra salut, hi ha millor opció?
I de la fruita a l'emmarcació, continuem caminant per Lleida i anem a parar al c/Paer Casanoves 15 de Lleida, on hi ha la botiga Subias'Art, una botiga d'emmarcació de les de tota la vida que s'ha modernitzat i a més a més ara hi fan moltes més coses!
 L'empresa Subias Ruiz, que és com es deia originàriament, va néixer el 1982, és una empresa familiar que es dedica a l'emmarcació de tot tipus d'objectes i d'obra artística, també fabriquen miralls, rellotges, bastidors... a mida. L'any 2000 hi ha un canvi, i s'incorpora a la botiga una nova faceta, l'art, així sorgeig Subias'Art i incorpora a més a més a la botiga tot de creacions artístiques personalitzades, tallers artístics també a mida, etc.
Una botiga realment interessant d'anar a veure i que jo no sabia ni que existia! La vaig descobrir ara farà un any, quan vaig conèixer la Teresa, la ''part artística'' del projecte, i és que ella a més a més, és monitora Azza, i a la Fira Creativa de l'any passat, em vaig anar a informar i ens vam conèixer en persona unes setmanes més tard, una gran descoberta!I ara una cosa que tinc pendent és apuntar-me a un dels seus tallers, que en fa molts, de targeteria, scrapbooking, decoscrap, decoupage... però el que jo vull aprendre és cartonatge i a fer lletres en 3D, m'encanta!
Si vols saber més sobre aquesta botiga, pots tafanejar el seu lloc web, seguir-los pel Facebook, i si hi vols contactar pots trucar al 973-244577, o al 695 55 31 73, enviar un correu electrònic o visitar una de les seves dues seus la botiga (més amunt t'he apuntat la direcció) o al Taller que és al c/ Algerri, 8 de Lleida. 

I et recordo que si vols estar informat de properes edicions de l'Escapada Creativa (no se quan però n'hi haurà!!) així com novetats i programació d'altres activitats i tallers, et pots apuntar a la Newsletter.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada